marți, 9 februarie 2010

PRODUSE DESTINATE HORECA (hoteluri, restaurante, catering) - CURATENIE INTERIOARA



SPRAY DE CURATARE GEAMURI OG 000619, Spray-ul de curăţat geamuri OG este un curăţător activ cu aplicare tip spray (prin pulverizare). Spray-ul de curăţat geamuri OG se foloseşte pentru curăţarea intensivă a geamurilor. Datorită componentelor sale,după aplicarea soluţiei suprafaţa tratată cu aceasta va avea o strălucire superioară. Spray-ul de curatat geamuri OG este un produs esenţial în curăţenia geamurilor şi a clădirilor. Aplicaţi produsul nediluat pe suprafaţa sticlei şi ştergeţi cu un şerveţel umed până pe suprafaţa tratată nu mai există nici o pată. Compatibilitatea: Inox, Sticlă, Faianţă, Ceramică. Atenţie: Spray-ul de curăţat geamuri OG nu se poate folosi pe plastic, in în special perspex. Alte incompatibilităţi cu alte materiale nu pot fi excluse. Testaţi produsul pe o suprafaţă mai mică înainte de folosirea definitivă dacă nu sunteţi sigur de efectele produsului. PRET: 16 X 1L: 2.65EURO/L.

CURATATOR PENTRU INCAPERI SANITARE 000336, Curatatorul pentru incaperi sanitare este un produs concentrat care indeparteaza pete de var, pete de rugina si alte reziduuri organice de pe faianta, inox si alte obiecte ceramice din incaperile sanitare (cabinete medicale, dispensare, etc.). Curatatorul pentru incaperi sanitare are proprietatide patrundere si indepartare usoara a reziduurilor. Datorita substantelor mirositoare din compozitia produsului,se obtine un miros parfumat in incaperea unde acesta a fost aplicat, iar din cauza agentilor de lustruire din componenta se obtine o lustruire a suprafetelor. Curatare manuala folosind un burete, o pensula sau un sistem tip spray. Dupa aplicare clatiti cu apa din abundenta pentru a indeparta orice posibile reziduuri. Compatibilitatea: PVDF, PP, PE, PVC, Inox, Aluminiu, Sticla, Gresie (faianta) rezistenta la acizi. Atentie: Curatatorul pentru incaperi sanitare nu se poate folosi pe Otel, zinc, fonta si marmura. Pe langa aceasta,alte incompatibilitati cu alte materiale nu pot fi excluse.Daca nu sunteti siguri de compatibilitatea produsului cu un anumit tip de material testati produsul pe o suprafata mica din acesta. PRET: 15KG: 2.28EURO/KG, 35KG: 1.19EURO/KG.

CURATATOR PARDOSELI X 46 001207, Curatatorul de pardoseli este un produs concentrat folosit la indepartarea reziduurilor ca pete de apa, zgura si altor tipuri de pete de pe podele. Este indicat si pentru masinile de curatat cu apa pentru a indeparta si reziduurile dure de pe suprafete. Poate fi folosit si pentru pardoseli din gresie, pardoseli placate, dar in orice caz verificati compatibilitatea cu materialul. Produsul poate fi aspirat direct in sistemul de spalare sau poate fi dozat manual, folosind la curatare un burete sau o bucata de panza. Dupa utilizare clatiti cu apa din abundenta pentru a indeparta eventualele reziduuri ramase. Compatibilitate: Inox, Aluminiu, PVDF, PP, PE, PVC, ceramica, sticla. Produsul nu se utilizeaza pe marmura, otel, fonta, zinc. Alte incompatibilitati cu alte materiale nu pot fi excluse. Testati produsul pe o suprafata mai mica inainte de folosirea definitiva daca nu sunteti sigur de efectele produsului. PRET: 5KG: 2.26EURO/KG, 15KG: 2.08EURO/KG, 1KG: 2.37EURO/KG

CURATATOR CALCAR CITRIC 001262, Curatatorul calcar citro este un produs activ concentrat folosit pentru indepartarea cu usurinta a calcarului, pietrei de boiler si alte reziduuri de proteine alcalice de pe suprafetele rezistente la acizi. Este destinat in special pentru curatarea materialelor sensibile din incaperile sanitare. Dupa aplicarea produsului, se lasa sa actioneze si se clateste cu apa din abundenta pentru a indeparta produsul! Compatibilitate: PVDF, PP, PE, PVC, Inox, Sticla, Gresie, Aluminiu. Atentie: Wigolin Galben TKB nu se poate folosi pe otel si fonta. Alte incompatibilitati cu alte materiale nu pot fi excluse. Testati produsul pe o suprafata mai mica inainte de folosirea definitiva daca nu sunteti sigur de efectele produsului. PRET: 15KG: 2.20EURO/KG, 35KG: 2.11EURO/KG, 1KG: 2.31EURO/KG

WIGOLIN GALBEN TKB FOARTE PUTERNIC 001477, Wigolin Galben TKB este un curatator universal pentru suprafete. Wigolin Galben TKB contine componenti de protectie a pielii, se poate folosi la curatarea manuala. Wigolin Galben TKB este destinat spalarii:
• Suprafetelor lacuite
• Gresie / Faianta
• Masini
• Degresare de Metale
• Curatenia in incaperi.
Manual in apa de spalat sau cu dozatorul tip spray. Dupa aplicarea produsului, se lasa sa actioneze si se clateste cu apa din abundenta pentru a indeparta produsul! Compatibilitate: PVDF, PP, PE, PVC, Inox, Otel, Fonta, Sticla, Gresie, Faianta, Podele cu strat cauciucat. La aluminiu si la suprafete lacuite testati compatibilitatea pe o suprafata inainte de aplicarea produsului. Atentie: Wigolin Galben TKB nu se poate folosi pe suprafete zincate. Alte incompatibilitati cu alte materiale nu pot fi excluse. Testati produsul pe o suprafata mai mica inainte de folosirea definitiva daca nu sunteti sigur de efectele produsului. PRET: 5KG: 1.50EURO/KG, 15KG: 1.46EURO/KG, 1KG: 1.61EURO/KG

CURATATOR INOX 302000, Curatatorul pentru inox este un produs activ concentrat folosit la indepartarea compusilor albuminei carbonate. Este folosit in industria alimentara, de prelucrare a carnii, pivnite de vinuri, berarii si fabrici de prelucrare a laptelui. Indeparteaza cu usurinta rugina, calciul, piatra de cazan, alte reziduuri. Curatatorul contine o combinatie speciala de detergenti care asigura o buna curatenie a obiectelor tratate cu acesta dupa clatirea cu apa. Aplicare manuala sau cu unitate spray. Dupa utilizare clatiti cu apa din abundenta pentru a indeparta orice posibile reziduuri. Compatibilitate: Inox, Sticla, Aluminiu, PVDF, PP, PE, PVC. Produsul nu se utilizeaza pe Otel, Zinc, Fonta, Marmura. Alte incompatibilitati cu alte materiale nu pot fi excluse. Testati produsul pe o suprafata mai mica inainte de folosirea definitiva daca nu sunteti sigur de efectele produsului. PRET: 15KG: 2.11EURO/KG, 40KG: 2.07EURO/KG, 260KG: 1.99EURO/KG.

CURATATOR PARDOSELI BR 413000, Curatatorul de pardoseli BR este un produs lichid, puternic alcalin, cu clor, folosit la indepartarea reziduurilor in industria alimentara si de bauturi. Produs foarte activ, curata si dezinfecteaza mucegaiuri, drojdii, reziduuri de vin si bere de pe podele si pereti. Aplicare manuala sau cu o unitate tip spray. Dupa utilizare clatiti cu apa din abundenta pentru a indeparta orice posibile reziduuri. In cazul clatirii insuficiente in asa zisele “zone moarte” ale echipamentelor, motoarelor, sub garnituri etc. este posibil sa ramana ioni de clor care pot creste valoarea pH-ului<7 cauzand coroziuni intergranulare chiar si la inox. Compatibilitate: PVDF, PP, PE, PVC, Sticla, Faianta. Produsul nu se utilizeaza pe Aluminiu, Otel, Fonta, Zinc si metale neferoase. Alte incompatibilitati cu alte materiale nu pot fi excluse. Testati produsul pe o suprafata mai mica inainte de folosirea definitiva daca nu sunteti sigur de efectele produsului. PRET: 15KG: 1.36EURO/KG, 40KG: 1.30EURO/KG.

CURATATOR PARDOSELI BR OG 413200, Curatatorul de pardoseli BR OG este un produs lichid concentrat, clorat, care se utilizeaza la indepartarea reziduurilor organice in industria alimentara si de bauturi. Este special conceput pentru a reduce mirosurile neplacute. Indeparteaza cu succes mucegaiurile, reziduurile de vin si bere, ciuperci si alte reziduuri de pe podele si pereti. Aplicare manuala sau cu o unitate de pulverizare tip spray. Dupa utilizare clatiti cu apa din abundenta pentru a indeparta eventualele reziduuri ramase. In cazul clatirii insuficiente in “zonele moarte” ale echipamentelor, conductelor, sub diferite garnituri ale acestora se pot depune ioni de clor, ceea ce duce la cresterea valorii pH<7 cauzand coroziune chiar si la inox. PRET: 15KG: 1.36EURO/KG, 40KG: 1.30EURO/KG.

CURATATOR SAPUN 608006, Produs concentrat pentru curatenie manuala generala. Curatatorul sapun este un produs neutral care curata si totodata protejeaza suprafetele pe care produsul este utilizat. Curatatorul sapun poate fi folosit la indepartarea murdariei generale de pe suprafete sensibile. Urmatoarele domenii de aplicare sunt posibile:
-suprafete lacuite
-faianta si gresie glazurata si neglazurata.
-instalatii mecanice
-suprafete metalice
-curatenia cladirilor
-locatii sanitare.
Curatatorul este special conceput pentru curatarea suprafetelor din marmura,granit si piatra artificiala. Dupa folosirea acestui produs clatiti cu apa din abundenta pentru a elimina orice reziduuri! Special pentru curatenie manuala. Compatibilitate: Inox, Faianta, Fonta, Otel, PVDF, PP, PE, PVC, in unele cazuri Aluminiu. La aluminiu si suprafete vopsite este necesara testarea produsului pe o suprafata mica inainte de folosirea lui definitiva. Alte incompatibilitati cu alte materiale nu pot fi excluse. Testati produsul pe o suprafata mai mica inainte de folosirea definitiva daca nu sunteti sigur de efectele produsului. PRET: 5KG: 1.82EURO/KG, 15KG: 1.65EURO/KG, 35KG: 1.58EURO/KG.

CURATATOR UNIVERSAL 608010, Produs concentrat pentru curatenie manuala generala. Curatatorul universal este un produs slab alcalin care protejeaza pielea, poate fi folosit intotdeauna de persoanele care au contact direct cu obiectele murdare si presteaza curatarea manuala a acestora. Curatatorul universal poate fi folosit la indepartarea murdariei generale de pe podele si suprafete sensibile. Urmatoarele domenii de aplicare sunt posibile:
-suprafete vopsite
-faianta si gresie glazurata si neglazurata.
-instalatii mecanice
-suprafete metalice
-curatenia cladirilor
-locatii sanitare.
Dupa folosirea acestui produs clatiti cu apa din abundenta pentru a elimina orice reziduuri! Special pentru curatenie manuala. Compatibilitate: Inox, Faianta, Suprafete vopsite, PVDF, PP, PE, PVC, in unele cazuri Aluminiu. Alte incompatibilitati cu alte materiale nu pot fi excluse. Testati produsul pe o suprafata mai mica inainte de folosirea definitiva daca nu sunteti sigur de efectele produsului. PRET: 15KG: 1.44EURO/KG, 35KG: 1.38EURO/KG, 1KG: 1.54EURO/KG.

PUDRA CURATATOARE PT.TOALETA 608014, Pudra curatatoare concentrata, agent de indepartare a reziduurilor organice, piatra de urina si calcar in vasul de toaleta. Produsul, datorita componentilor sai speciali si amestecului de arome indeparteaza mirosurile neplacute, lasand un miros parfumat dupa aplicarea sa. Produsul incepe sa actioneze imediat ce intra in contact cu apa. Procesul de curatire poate fi recunoscut prin spuma si sasaitul pe care le produce detergentul. Aplicare manuala, goliti pudra in vasul toaletei, iar daca este necesar folositi o pensula. Dupa utilizare clatiti cu apa din abundenta pentru a indeparta orice posibile reziduuri. Compatibilitate: Inox, Sticla, Ceramica, PVDF, PP, PE, PVC. Produsul nu se utilizeaza pe zinc, otel, fonta. Alte incompatibilitati cu alte materiale nu pot fi excluse. Testati produsul pe o suprafata mai mica inainte de folosirea definitiva daca nu sunteti sigur de efectele produsului. PRET: 1.4KG: 3.35EURO/KG, 5KG: 2.28EURO/KG, 10KG: 2.02EURO/KG.

CURATATOR DE GEAMURI 608023, Curatatorul de geamuri se foloseste pentru curatenia generala si intensiva a geamurilor, usilor, faiantei. Este un produs necesar si esential in curatenia cladirilor si a locuintelor. Dupa aplicarea lui, datorita componentelor sale, se obtine o suprafata curata si stralucitoare. Dozare manuala in apa, folositi un burete, bucata de panza sau piele. Compatibilitate: Inox, Sticla, Faianta, Ceramica. Produsul nu se utilizeaza pe plastic, in special Perspex. Alte incompatibilitati cu alte materiale nu pot fi excluse. Testati produsul pe o suprafata mai mica inainte de folosirea definitiva daca nu sunteti sigur de efectele produsului. PRET: 15KG: 1.90EURO/KG, 30KG: 1.84EURO/KG, 1KG: 2.01EURO/KG.

SPRAY CURATARE GEAMURI 608024, Spray-ul de curatare geamuri este un produs activ concentrat folosit la curatarea intensia a geamurilor. Suprafata curata si stralucitoare a sticlei se obtine datorita componentelor produsului. Spray-ul de curatare este un produs necesar si esential in curatenia cladirilor si a geamurilor acestora. Aplicati produsul nediluat pe suprafata murdara a sticlei, stergeti bine cu o laveta pana cand murdaria este indepartata. Compatibilitate: Ceramica, Inox, Sticla, Faianta. La suprafetele vopsite, produsul trebuie testat inainte de folosirea lui definitiva. Alte incompatibilitati cu alte materiale nu pot fi excluse. Testati produsul pe o suprafata mai mica inainte de folosirea definitiva daca nu sunteti sigur de efectele produsului. PRET: 16 X 1L: 2.75EURO/L, 15L: 2.15EURO/L, 30L: 2.08EURO/L.

AIROSAN 608040, Airosan este un produs destinat eliminării mirosurilor neplacute şi reîmprospătării aerului, în special în clădiri de birouri, locuinţe, obiective sanitare. Airosan se pulverizează direct în aer. Airosan este un produs concentrat neutru, un amestec de arome conceput pentru a îndepărta mirosurile neplăcute din aer. După aplicarea produsului, în aer rămâne un miros plăcut. Aplicare manuală,în aer sau în vasul de la toaletă. Compatibilitate: Ceramică, Inox, Sticlă, PVDF, PP, PE, PVC. Alte incompatibilităţi cu alte materiale nu pot fi excluse. Testaţi produsul pe o suprafaţă mai mică înainte de folosirea definitivă dacă nu sunteţi sigur de efectele produsului. PRET: 5L: 9.79EURO/L, 15L: 10.53EURO/L, 1L: 10.90EURO/L.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu