marți, 9 februarie 2010

PRODUSE DESTINATE UTILIZARILOR INDUSTRIALE


CURATATOR PENTRU MASINI DE MATURAT CU APA 000452, Curatatorul pentru masini de maturat cu apa este un produs concentrat cu spumare redusa folosit pentru indepartarea reziduurilor generale de pe podele si suprafete. Curatatorul este special conceput pentru masinile de maturat cu apa.Are proprietati excelente de penetrare a reziduurilor in vederea indepartarii lor si obtinerea unei suprafete fara pete dupa indepartarea solutiei de curatare prin vacuum. Contine o combinatie speciala de detergenti care asigura o lustruire a suprafetelor dupa clatirea cu apa. Dozare manuala in rezervorul masinii de curatat. Dupa utilizare clatiti cu apa din abundenta pentru a indeparta orice posibile reziduuri. Compatibilitate: Inox, Sticla, Faianta, PVDF, PP, PE, PVC, Fonta. In cazul aluminiului sau suprafetelor vopsite produsul trebuie testat inainte de utilizarea definitiva pe o suprafata mica. Alte incompatibilitati cu alte materiale nu pot fi excluse. Testati produsul pe o suprafata mai mica inainte de folosirea definitiva daca nu sunteti sigur de efectele produsului. PRET: 5KG: 1.94EURO/KG, 15KG: 1.78EURO/KG, 1KG: 1.99EURO/KG.

SPRAY STERIL PENTRU UTILAJE ŞI SUPRAFEŢE 000676, Spray-ul steril pentru instalatii mecanice şi suprafeţe este un produs concentrat folosit la dezinfectarea rapidă a suprafeţelor şi maşinilor folosite în industria Alimentară (producători de vinuri, bere, băuturi răcoritoare, carne şi industria de prelucrare a cărnii). Este conceput pentru îndepărtarea bacteriilor, mucegaiurilor, drojdiilor. Are un domeniu foarte larg de distrugere a bacteriilor şi microorganismelor. După procesul de curaţare, aplicaţi produsul nediluat pe suprafeţe folosind un dispozitiv de pulverizare. Compatibilitate: Inox, Sticlă, Faianţă, Ceramică, Aluminiu. Produsul nu se utilizeaza pe plastic, în special Perspex şi garnituri de cauciuc. Alte incompatibilităţi cu alte materiale nu pot fi excluse. Testaţi produsul pe o suprafaţă mai mică înainte de folosirea definitivă dacă nu sunteţi sigur de efectele produsului. PRET: 16 X 1 3.23EURO/L, 5L: 2.48EURO/L, 15L: 2.32EURO/L.

SOLUTIE DE CURATARE CERNELURI TIPOGRAFICE GLU 001092, Curatator rapid al rolelor de cauciuc, role conducatoare de cerneala, canale conducatoare de cerneala, blocuri de printare, cutite-lama de taiere si spatule. Avantaje GLU:
-fara miros;
-putere foarte mare de curatare;
-fara hidrocarburi clorinate;
-produsul nu este periculos;
GLU nu are componenti care sa previna coroziunea metalelor sensibile la coroziune. Destinat atat folosirii in masini automate de spalare,cat si folosirii manuale prin aplicare cu pensula sau prin scufundare (inmuiere). Pentru a se atinge standardele de curatare, dupa folosirea produsului,partile curatate cu acesta trebuie clatite cu apa sau apa demineralizata din abundenta.Totodata, daca partile curatate sunt sensibile la coroziune este necesar adaugarea unui inhibitor de coroziune in ultima apa de clatire. Compatibilitate: Inox, Otel, Fonta gri, Ceramica, Sticla, Aluminiu, Alte metale neferoase. Alte incompatibilitati cu alte materiale nu pot fi excluse. Testati produsul pe o suprafata mai mica inainte de folosirea definitiva daca nu sunteti sigur de efectele produsului. PRET: 15KG: 4.98EURO/KG, 30KG: 4.87EURO/KG.

CONCENTRAT INDEPARTARE GRASIMI VR X 81 001103, Concentratul indepartare grasimi VR X 81 este un produs alcalin foarte concentrat si degrsant folosit la aplicatii prin pulverizare,precum si la echipamentele de curatare prin ultrasunete, scufundare, inundare. Produsul se foloseste pentru indepartarea sapunurilor, uleiului, pastelor de slefuit sau de lustruit si a altor grasimi. Este conceput in special pentru curatarea pieselor inaintea proceselor care necesita o suprafata cat mai curata posibil ca: sudura, galvanizare, calire, lipire, vopsire. VR X 81 nu contine componenti impotriva coroziunii; nu previne coroziunea la materialele sensibile. Destinat unui sistem de dozare automata (relee de timp, control volumetric sau control conductanta). Conform standardelor specifice, piesele trebuie clatite cu apa sau cu apa demineralizata din abundenta pentru indepartarea posibilelor reziduuri. Daca materialele sunt sensibile la coroziune adaugarea unui inhibitor al coroziunii in ultima baie de clatire este necesara. Compatibilitate: Inox, Sticla, PVDF, PP, PE, PVC, Otel, Fonta gri, Ceramica si in unele conditii Cupru. Produsul nu se utilizeaza pe Aluminiu si Zinc ! Alte incompatibilitati cu alte materiale nu pot fi excluse. Testati produsul pe o suprafata mai mica inainte de folosirea definitiva daca nu sunteti sigur de efectele produsului. PRET: 35KG: 2.50EURO/KG, 240KG: 2.42EURO/KG

SOLUTIE ALCALINA INDEPARTARE RUGINA 001200, Solutia alcalina de indepartare a ruginii este un produs foarte concentrat folosit la indepartarea ruginii de pe obiecte din otel. Poate fi folosita cu sistem de curatare prin pulverizare, ultrasunete, inundare sau scufundare. Solutia poate indeparta stratul subtire de rugina de pe suprafata materialului fara a afecta structura acestuia. Dupa tratarea suprafetelor cu solutie este necesara inceperea imediata a proceselor urmatoare de prelucrare a materialelor sautratarea lor cu o solutie anticoroziva. Nu contine componenti impotriva coroziunii; nu previne coroziunea la materialele sensibile. Destinat unui sistem de dozare automata (relee de timp, control volumetricsau control conductanta). Conform standardelor specifice, piesele trebuie clatite cu apa sau cu apa demineralizata din abundenta pentru indepartarea posibilelor reziduuri. Daca materialele sunt sensibile la coroziune adaugarea unui inhibitor al coroziunii in ultima baie de clatire este necesara. Compatibilitate: Inox, Sticla, PVDF, PP, PE, PVC, Ceramica, Fonta gri, Otel si in unele cazuri Cupru. Alte incompatibilitati cu alte materiale nu pot fi excluse. Testati produsul pe o suprafata mai mica inainte de folosirea definitiva daca nu sunteti sigur de efectele produsului. PRET:

SOLUTIE DE SPALAT NAVETE X 53 Q 001204, Produsul este special conceput pentru curatarea mecanica a navetelor de plastic si indepartarea reziduurilor. Se poate folosi in urmatoarele domenii:
-brutarii:
-macelarii
-berarii
-fabrici producatoare de bauturi (racoritoare)
-laptarii
-pivnite de vinuri.
Este un produs cu proprietati dezinfectante; curata si lasa in urma lui suprafete fara bacterii. Are in componenta lui detergenti anti-spumare si de aceea poate fi folosit cu sisteme tip spray. In functie de consistenta reziduurilor folositi un sistem automat de dozare (control de timp, etc). Dupa utilizare clatiti cu apa din abundenta pentru a indeparta eventualele reziduuri ramase. Compatibilitate: Inox, Sticla, Aluminiu, PVDF, PP, PE, PVC, otel, metale neferoase. Produsul nu se utilizeaza pe plastic, in special Perspex. Alte incompatibilitati cu alte materiale nu pot fi excluse. Testati produsul pe o suprafata mai mica inainte de folosirea definitiva daca nu sunteti sigur de efectele produsului. PRET: 15KG: 2.16EURO/KG, 35KG: 2.09EURO/KG.

CONCENTRAT INDEPARTARE GRASIMI VR X 46 NS 001237, Concentratul indepartare grasimi VR X 46 NS este un produs alcalin foarte concentrat si degrsant folosit la aplicatii prin pulverizare, precum si la echipamentele de curatare prin ultrasunete, scufundare, inundare. Produsul se foloseste pentru indepartarea sapunurilor, uleiului, grasimilor in special de pe suprafete din aluminiu si inox. Contine o combinatie speciala de detergenti care asigura o curatare eficienta fara formarea de spuma.Produsul ajuta uleiul si grasimile sa pluteasca la suprafata apei pentru a ajuta la separarea lor in filtrele de separatie. VR X 46 NS nu contine componenti impotriva coroziunii; nu previne coroziunea la materialele sensibile. Destinat unui sistem de dozare automata (relee de timp,control volumetricsau control conductanta). Conform standardelor specifice,piesele trebuie clatite cu apa sau cu apa demineralizata din abundenta pentru indepartarea posibilelor reziduuri.Daca materialele sunt sensibile la coroziune adaugarea unui inhibitor al coroziunii in ultima baie de clatire este necesara. Compatibilitate: Inox, Sticla, PVDF, PP, PE, PVC, Ceramica, Aluminiu si in unele conditii metale neferoase. Produsul nu se utilizeaza pe Otel, Fonta gri si Zinc ! Alte incompatibilitati cu alte materiale nu pot fi excluse. Testati produsul pe o suprafata mai mica inainte de folosirea definitiva daca nu sunteti sigur de efectele produsului. PRET: 35KG: 5.35EURO/KG, 220KG: 5.06EURO/KG.

DEGRESANT RGA 001251, Produsul este un curăţător degresant lichid, alcalin, foarte concentrat utilizat la sistemele de spălare prin ultrasunete, scufundare sau plutire. Îndepărtează cu uşurinţă reziduurile de ulei, vaseline, săpunuri, reziduuri rezultate în urma polizării sau polişării. Produsul are o compatibilitate excelenta cu metalele. Produsul nu conţine nici un inhibitor al coroziunii la materialele sensibile la coroziune. Destinat utilizării în sisteme automate de dozare (relee de timp, control volumetric sau controlul conductanţei). Pentru a atinge standardele de calitate piesele curăţate trebuie clătite cu apă sau apă demineralizată pentru îndepartarea oricăror reziduuri. Dacă piesele sunt sensibile la coroziune în ultima apă de clătire trebuie adăugat un inhibitor al coroziunii. Compatibilitatea: PVDF, PP, PE, PVC, inox, oţel, fonta gri, ceramică, sticlă şi în anumite condiţii cupru. Degresantul RGA nu se utilizează pe aluminiu sau zinc. Alte incompatibilităţi cu alte materiale nu pot fi excluse. Testaţi produsul pe o suprafaţă mai mică înainte de folosirea definitivă dacă nu sunteţi sigur de efectele produsului. PRET: 15KG: 2.17EURO/KG, 40KG: 2.07EURO/KG, 250KG: 2EURO/KG

CONCENTRAT INDEPARTARE GRASIMI VR X 6120 001317, Concentratul indepartare grasimi VR X 6120 este un produs neutralfoarte eficient in curatare fara spumare. Este folosit pentru indepartarea grasimilor, uleiului, mucegaiului. Contine o combinatie speciala de detergenti care asigura o curatare eficienta fara formarea de spuma.Produsul ajuta uleiul si grasimile sa pluteasca la suprafata apei pentru a ajuta la separarea lor in filtrele de separatie. Este conceput in special pentru curatarea obiectelor din Inox, Otel, Fonta si Plastic. VR X 46 NS nu contine componenti impotriva coroziunii; nu previne coroziunea la materialele sensibile. Destinat unui sistem de dozare automata (relee de timp, control volumetricsau control conductanta). Conform standardelor specifice, piesele trebuie clatite cu apa sau cu apa demineralizata din abundenta pentru indepartarea posibilelor reziduuri. Daca materialele sunt sensibile la coroziune adaugarea unui inhibitor al coroziunii in ultima baie de clatire este necesara. Compatibilitate: Inox, Sticla, PVDF, PP, PE, PVC, Ceramica, Fonta gri, Otel,metale neferoase si in unele cazuri Aluminiu. Alte incompatibilitati cu alte materiale nu pot fi excluse. Testati produsul pe o suprafata mai mica inainte de folosirea definitiva daca nu sunteti sigur de efectele produsului. PRET: 35KG: 2.86EURO/KG, 220KG: 2.61EURO/KG.

SOLUŢIE ÎNDEPĂRTARE GRAFFITI 001322, Este o soluţie concentrată utilizată la îndepărtarea vopselelor pe bază de ulei sau apă şi a desenelor de pe toate tipurile de suprafeţe (ziduri exterioare, faţade, pereţi din sticlă). Dizolvă culorile, lucrează la temperatura camerei, nefiind necesar un surplus de căldură. Produsul poate fi neutralizat cu apă, iar având o ventilare adecvată nu sunt necesare măsuri speciale
de protecţie în timpul utilizării. Nu conţine hidrocarburi clorinate. Curăţare manuală sau prin pulverizare. Dupa utilizare clătiţi cu apă din abundenţă pentru a îndepărta eventualele reziduuri ramase. Compatibilitate: Inox, Oţel, Fontă, Metale neferoase, Sticlă, Beton. Alte incompatibilităţi cu alte materiale nu pot fi excluse. Testaţi produsul pe o suprafaţă mai mică înainte de folosirea definitivă dacă nu sunteţi sigur de efectele produsului. Produsul nu se utilizează pe plastic, în special perspex. PRET: 5KG: 3.85EURO/KG, 15KG: 3.69EURO/KG.

WIGOLIN GALBEN TKB FOARTE PUTERNIC 001477, Wigolin Galben TKB este un curatator universal pentru suprafete. Wigolin Galben TKB contine componenti de protectie a pielii, se poate folosi la curatarea manuala. Wigolin Galben TKB este destinat spalarii:
• Suprafetelor lacuite
• Gresie / Faianta
• Masini
• Degresare de Metale
• Curatenia in incaperi
Dupa aplicarea produsului, se lasa sa actioneze si se clateste cu apa din abundenta pentru a indeparta produsul! Compatibilitate: PVDF, PP, PE, PVC, Inox, Otel, Fonta, Sticla, Gresie, Faianta, Podele cu strat cauciucat. La aluminiu si la suprafete lacuite testati compatibilitatea pe o suprafata inainte de aplicarea produsului. Atentie: Wigolin Galben TKB nu se poate folosi pe suprafete zincate. Alte incompatibilitati cu alte materiale nu pot fi excluse. Testati produsul pe o suprafata mai mica inainte de folosirea definitiva daca nu sunteti sigur de efectele produsului. PRET: 5KG: 1.50EURO/KG, 15KG: 1.46EURO/KG, 1KG: 1.61EURO/KG.
CURATATOR INOX 302000, Curatatorul pentru inox este un produs activ concentrat folosit la indepartarea compusilor albuminei carbonate. Este folosit in industria alimentara, de prelucrare a carnii, pivnite de vinuri, berarii si fabrici de prelucrare a laptelui. Indeparteaza cu usurinta rugina, calciul, piatra de cazan, alte reziduuri. Curatatorul contine o combinatie speciala de detergenti care asigura o buna curatenie a obiectelor tratate cu acesta dupa clatirea cu apa. Aplicare manuala sau cu unitate spray. Dupa utilizare clatiti cu apa din abundenta pentru a indeparta orice posibile reziduuri. Compatibilitate: Inox, Sticla, Aluminiu, PVDF, PP, PE, PVC. Produsul nu se utilizeaza pe Otel, Zinc, Fonta, Marmura. Alte incompatibilitati cu alte materiale nu pot fi excluse. Testati produsul pe o suprafata mai mica inainte de folosirea definitiva daca nu sunteti sigur de efectele produsului. PRET: 15KG: 2.11EURO/KG, 40KG: 2.07EURO/KG, 260KG: 1.99EURO/KG.

CURATATOR INOX SPUMANT 302004, Curatatorul pentru inox cu spuma este un produs activ concentrat folosit la indepartarea petelor de var, apa,mici pete de rugina si alte reziduuri de pe obiecte din inox. Este folosit in industria alimentara, de prelucrare a carnii, pivnite de vinuri,berarii si fabrici de prelucrare a laptelui. Combina curatirea igienica cu stralucirea suprafetelor. Este indicat pentru curatirea cu sisteme de spumare. Curatatorul contine o combinatie speciala de detergenti care asigura o buna curatenie a obiectelor tratate cu acesta dupa clatirea cu apa. Aplicare manuala sau cu unitate spray. Dupa utilizare clatiti cu apa din abundenta pentru a indeparta orice posibile reziduuri. Compatibilitate: Inox, Sticla, Aluminiu, PVDF, PP, PE, PVC. Produsul nu se utilizeaza pe Otel, Fonta. Alte incompatibilitati cu alte materiale nu pot fi excluse. Testati produsul pe o suprafata mai mica inainte de folosirea definitiva daca nu sunteti sigur de efectele produsului. PRET: 15KG: 1.99EURO/KG, 40KG: 1.93EURO/KG.

PASTA PENTRU SPALAREA MAINILOR MS 701001, Pasta pentru spalarea mainilor MS este un produs destinat curatirii mainilor murdare de la munca manuala in industrie. Pasta contine aschii fine din lemn pentru a creste puterea de curatare a acesteia. Pasta pentru spalarea mainilor MS nu irita pielea mainilor si nu obtureaza canalizarile. Dupa folosirea acestui produs clatiti cu apa din abundenta pentru a elimina orice reziduuri! Puneti o cantitate mica de pasta amestecata cu apa in maini,spalati apoi clatiti cu apa multa. Compatibilitate: Aluminiu, Inox, Sticla, Plastic. Alte incompatibilitati cu alte materiale nu pot fi excluse. Testati produsul pe o suprafata mai mica inainte de folosirea definitiva daca nu sunteti sigur de efectele produsului. PRET: 8KG: 1.88EURO/KG.

PASTA DE SPALAT MAINILE FARA NISIP 701003, Pasta de spalat mainile fara nisip este un produs special conceput pentru curatarea mainilor murdare la persoanele care presteaza in sectorul industrial (ex: garaje,agentii de expeditie,statii de combustibil). Pasta de spalat mainile fara nisip se bazeaza pe granule fine de plastic pentru a creste capacitatea de curatare si a avea un efect abraziv. Pasta de spalat mainile fara nisip nu obtureaza tevile de ape uzate (canalizari). Dupa folosirea acestui produs clatiti cu apa din abundenta pentru a elimina orice reziduuri! Puneti ocantitate mica de pasta in maini, spalati bine cu apa, apoi clatiti cu o cantitate abundenta de apa. Compatibilitate: Plastic, Aluminiu, Inox, Sticla. Alte incompatibilitati cu alte materiale nu pot fi excluse. Testati produsul pe o suprafata mai mica inainte de folosirea definitiva daca nu sunteti sigur de efectele produsului. PRET: 12.5KG: 2.34 EURO/KG

CURATATOR INDUSTRIAL TP GL SPECIAL 702000, Curatatorul este un produs alcalin concentrat folosit in special la indepartarea cauciucului de pe suprafetele industriale. Curatatorul se bazeaza pe o combinatie speciala de detergenti care ajuta la indepartarea petelor de ulei si a urmelor de cauciuc depuse pe pardoselile industriale de la rotile autovehiculelor,stivuitoarelor precum si a altor vehicule de transport.Curatatorul ajuta cu succes la indepartarea petelor de pe pardoseli industriale din gresie(faianta) si din rasini epoxidice. Dupa folosirea acestui produs clatiti cu apa din abundenta pentru a elimina orice reziduuri! Curatenie manuala sau prin pulverizare. In functie de consistenta petelor se folosesc concentratiile din tabel. Compatibilitate: PVDF, PP, PE, PVC, Inox, Sticla, Otel, Fonta. Curatatorul nu se foloseste pe suprafete din aluminiu ! Alte incompatibilitati cu alte materiale nu pot fi excluse. Testati produsul pe o suprafata mai mica inainte de folosirea definitiva daca nu sunteti sigur de efectele produsului. PRET: 15KG: 2.15EURO/KG.

CURATATOR BITUM (GUDRON,ASFALT) 801004, Curatatorul bitum este destinat curatarii intense al suprafetelor autovehiculelor patate de bitum, gudron, asfalt. In timpul repararii soselelor. Curatatorul indeparteaza fara efort petele de bitum de pe tobe de esapament si alte suprafete cromate. Se poate folosi si cu sistem tip spray. Dupa folosirea acestui produs clatiti cu apa din abundenta pentru a elimina orice reziduuri! Acest produs se utilizeaza numai pe suprafete uscate, aplicarea se poate faca manual folosind o bucata de panza sau cu sistemul tip spray. Compatibilitate: Aluminiu, Inox, Sticla, Faianta, Ceramica, metale neferoase. Curatatorul nu se poate utiliza pe plastic, in special Perspex. Alte incompatibilitati cu alte materiale nu pot fi excluse. Testati produsul pe o suprafata mai mica inainte de folosirea definitiva daca nu sunteti sigur de efectele produsului. PRET: 15KG: 3.01EURO/KG, 35KG: 2.94EURO/KG

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu