marți, 9 februarie 2010

PRODUSE DESTINATE SPALATORIILOR AUTO


SAMPON AUTO W19 00 12 19, Sampon W 19 este un sampon special pentru aparatele de spalat cu presiune. Sampon W 19 este destinat spalarii autovehiculelor, autocamioane, motoare si in special partilor uleioase ale acestora. Sampon W 19 contine substante anti statice pentru spalarea prelatelor, caroseriilor si motoarelor. Sampon W 19 curata igienic, lucios si fara sa ramina urme de apa. Se dozeaza prin bazinul de detergent de la aparatele de spalat cu presiune. Dupa aplicarea produsului, se lasa sa actioneze si se clateste cu apa din abundenta pentru a indeparta produsul ! Compatibilitate: Inox, Otel, Fonta , Sticla, PVDF, PTFE, PFA, PE, PP, PVC. Atentie: Sampon W 19 nu se poate folosi pe suprafete de Aluminiu. Alte incompatibilitati cu alte materiale nu pot fi excluse. Testati produsul pe o suprafata mai mica inainte de folosirea definitiva daca nu sunteti sigur de efectele produsului. PRET: 15KG: 1.61EURO/KG, 35KG: 1.51EURO/KG.

SOLUTIE CURATARE TAPITERII 00 02 47, Solutia de curatare tapiterii este un produs concentrat folosit la curatarea tapiteriilor auto. Contine o combinatie de detergenti speciala care asigura o curatare optima a tapiteriilor afectate de murdarie, redand aspectul de “nou” al acestora. Se aplica manual cu un burete sau prosop. Compatibilitatea: PVDF, PP, PE, PVC, Aluminiu, Inox, Sticla, Otel. Pe langa aceasta, alte incompatibilitati cu alte materiale nu pot fi excluse. Daca nu sunteti siguri de compatibilitatea produsului cu un anumit tip de material testati produsul pe o suprafata mica din acesta. PRET: 5L: 2.15EURO/L

SOLUTIE DE CURATARE JANTE DE ALUMINIU 00 03 35, Solutia se foloseste pentru curatarea reziduurilor rezultate in urma franarii si a petelor care se depun pe jentile de aluminiu ale autovehiculelor. Solutia poate sa curete jentile de aluminiu ale autovehiculelor in cel mai scurt timp si fara efort. Solutia lucreaza foarte delicat pe suprafetele de aluminiu pe care este aplicata. Datorita agentilor speciali de curatare si lustruire din componenta solutiei,suprafetele tratate cu aceasta solutie vor avea un aspect stralucitor. Dozarea se face manual sau cu dozatorul de spuma. Dupa folosirea produsului clatiti cu apa din abundenta pentru a indeparta orice urma de reziduuri. Cel mai bun efect de curatare se obzine daca se clateste cu aparatul de spalat cu presiune. Compatibilitate: Inox, Sticla, PVC, PVDF, PP, PE , Ceramica, Aluminiu si altele. Atentie: Solutia nu va fi folosita pe otel, zinc, fonta, marmura. Alte incompatibilitati cu alte materiale nu pot fi excluse. Testati produsul pe o suprafata mai mica inainte de folosirea definitiva daca nu sunteti sigur de efectele produsului. PRET: 16L X 1: 3.87EURO/L, 15L: 2.60EURO/L, 35L: 2.51EURO/L

SOLUTIE CONTRA INSECTELOR 00 04 26, Solutia contra insectelor este un produs activ foarte concentrat destinat Indepartarii tuturor insectelor de pe ferestrele masinilor si caroseriile acestora. Datorita agentilor de lustruire din componenta acestuia,suprafetele tratate primesc o stralucire superioara. Solutia contra insectelor este un produs esential in operatiunea de indepartare a insectelor de pe spoilere, geamuri, bari para-soc. Curatare manuala folosind un burete, o laveta sau cu sistem tip spray. Compatibilitate: Inox, Sticla, Faianta, Ceramica. Atentie: Solutia contra insectelor nu se poate folosi pe plastic, in special Perspex. Alte incompatibilitati cu alte materiale nu pot fi excluse. Testati produsul pe o suprafata mai mica inainte de folosirea definitiva daca nu sunteti sigur de efectele produsului. PRET: 16L X 1: 2.21EURO/L, 15L: 1,74EURO/L, 30L: 1.68EURO/L.

TURBO FOAM 000558, Turbo Foam este un product cu pH neutral. Turbo Foam este destinata spalarii exteriorului autovehiculelor prin producerea de spuma activa pentru o curatare perfecta. Datorita componentelor produsul este foarte concentrat si nu ataca vopseaua autovehiculelor. Turbo Foam este special conceputa pentru a indeparta orice fel de reziduuri de pe suprafetele lustruite. Turbo Foam se aplica inainte de a intra autoturismul prin spalatoria cu perii. Contine o combinatie speciala de detergenti care asigura o stralucire superiora a suprafetelor tratate cu acest produs. Turbo Foam isi arata si la apa dura toata puterea. Dozarea se face manual in apa sau in rezervorul de detergenti al masinii de spalat autovehicule. Dupa aplicarea produsului, se lasa sa actioneze si se clateste cu apa din abundenta pentru a indeparta produsul ! Compatibilitate: PVDF, PP, PE, PVC, Inox, Gresie, Faianta, Sticla , Suprafete vopsite. Atentie: nu poate fi folosit pe plastic,in special Perspex. Alte incompatibilitati cu alte materiale nu pot fi excluse. Testati produsul pe o suprafata mai mica inainte de folosirea definitiva daca nu sunteti sigur de efectele produsului. PRET: 15KG: 1.69EURO/KG, 35KG: 1.61EURO/KG.

SAMPON F ACTIV 000616, Sampon F Activ este destinat spalarii suprafetelor industriale, autovehiculelor de transport din industria alimentara. Produsul corespunde normelor de igiena din industria alimentara in special industria de carne si de bauturi. Sampon F Activ curata foarte usor murdaria de pe suprafete, podele si masini. Sampon F Activ produce o spuma foarte consistenta care se mentine un timp indelungat pe suprafete si masini. Sampon F Activ curata igienic, lucios si fara sa ramina urme de apa. Se depune un strat de spuma cu sistemul de spumare de la agregatul de spalare cu presiune sau cu bateriile speciale de spumare. Dupa aplicarea produsului, se lasa sa actioneze si se clateste cu apa din abundenta pentru a indeparta produsul ! Compatibilitate: Inox, Otel, Fonta , Sticla, PVDF, PTFE, PFA, PE, PP, PVC Atentie: Sampon F Activ nu se poate folosi pe suprafete de Aluminiu. Alte incompatibilitati cu alte materiale nu pot fi excluse. Testati produsul pe o suprafata mai mica inainte de folosirea definitiva daca nu sunteti sigur de efectele produsului. PRET: 15KG: 1.88EURO/KG, 35KG: 1.81EURO/KG.

CURATATOR REZIDUURI FRANARE 00 06 63, Curatatorul pentru frane este un spray special pentru indepartarea reziduurilor de franare la sistemele de franare cu discuri si tamburi. Din cauza componentelor sale ,produsul ofera o protectie buna a suprafetelor tratate si o uscare rapida. Curatatorul pentru frane poate fi folosit pe otel si aluminiu, dar verificati in orice caz compatibilitatea cu materialul. Produsul trebuie aplicat pe suprafete uscate. In conformitate cu standardele de calitate ale produselor curatate,dupa aplicare ele trebuie clatite cu apa sau cu apa demineralizata pentru a indeparta orice posibile reziduuri. Daca obiectele curatate sunt sensibile la coroziune,este necesar introducerea unui inhibitor de coroziune in ultima clatire. Compatibilitatea: PVDF, PP, PE, PVC, Inox, Sticla, Otel, Fonta, Aluminiu si metale neferoase. Atentie: Curatatorul pentru frane nu se poate folosi pe plastic. Pe langa aceasta, alte incompatibilitati cu alte materiale nu pot fi excluse. Daca nu sunteti siguri de compatibilitatea produsului cu un anumit tip de material testati produsul pe o suprafata mica din acesta. PRET: 15L: 3.90EURO/L, 30L: 3.83EURO/L.

CURĂŢĂTOR KAPO 000917, Curăţătorul Kapo este un produs concentrat foarte puternic folosit la curăţenia în bucătării şi în industria de procesare a alimentelor. Curăţătorul Kapo este special conceput pt. a curăţa suprafeţe f. murdare (maşini, dispozitive şi instrumente), în special cele murdare de grăsimi (grătare, fripteuze, grill-uri, rotisoare). Curăţătorul Kapo conţine o combinaţie de detergenţi care asigură o curăţare foarte bună şi o lustruire a suprafeţelor după clătirea acestora cu apă. Curăţire manuală sau cu sistem tip spray. După folosirea acestui produs clătiţi cu apă din abundenţă pentru a elimina orice reziduuri!. Compatibilitatea: PVDF, PP, PE, PVC, Inox, Oţel, Fontă, Sticlă. La suprafeţe vopsite este neapărat nevoie da a se testa compatabilitatea cu materialul! Atenţie: Curatatorul Kapo nu se poate folosi pe aluminiu sau supra- fete feţe zincate. Alte incompatibilităţi cu alte materiale nu pot fi excluse. Testaţi produsul pe o suprafaţă mai mică înainte de folosirea definitivă dacă nu sunteţi sigur de efectele produsului. PRET: 15KG: 2.20EURO/KG, 1KG: 2.31EURO/KG.

PLASTIC CARE 001039, Plastic care este un produs activ concentrat folosit la curatarea si protejarea suprafetelor din plastic. Poate fi folosit in interiorul sau exteriorul autovehiculelor. Ofera protectie spoilerelor, barilor para-soc si diferitelor parti din plastic ale autoturismelor si camioanelor. Da suprafetelor o protectie buna multe saptamani de la aplicare. Aplicare manuala cu o bucata de panza. Nu sunt incompatibilitati cunoscute. Alte incompatibilitati cu alte materiale nu pot fi excluse. Testati produsul pe o suprafata mai mica inainte de folosirea definitiva daca nu sunteti sigur de efectele produsului. PRET: 1KG: 17,21, 5KG: 16.47, 15KG: 16.31.

CEARA CALDA PROTECTOARE 00 10 91, Ceara calda protectoare este o mixtura speciala de ceara destinata protejarii lacului si vopselei autocehiculelor fata de factorii naturali. Solutia este special conceputa pentru a fi folosita in splatoriile automatizate de autovehicule. Se utilizeaza dupa clatire prin pulverizarea ei pe suprafata autovehiculului. Are o foarte buna compatibilitate cu suprafata autovehiculului. Lasa in urma o pelicula subtire de ceara protectoare. Produsul se dozeaza in sistemele automate de dozare ale spalatoriilor automatizate. Compatibilitate: Ceramica, Sticla, Aluminiu, Inox,Gresie (faianta) si metale neferoase. Alte incompatibilitati cu alte materiale nu pot fi excluse. Testati produsul pe o suprafata mai mica inainte de folosirea definitiva daca nu sunteti sigur de efectele produsului. PRET: 15L: 4.54EURO/L.

CURATATOR PUDRA PT. SPALARE CU PRESIUNE MARE LKW 12 92 00, Curatator concentrat pentru spalarea cu presiune mare, apa fierbinte sau jet de aburi folosit la indepartarea reziduurilor de albumina, grasimi, ulei la camioane. Produsul se foloseste la curatarea suprafetelor mari in industria auto prin aplicare cu sisteme de inalta presiune; Produsul este conform regulilor oficiale pentru a putea fi folosit in industria alimentara. Datorita substantelor antistatice produsul se poate folosi la curatenia vehiculelor,motoarelor. Produsul trebuie diluat, iar apoi aspirat de sistemul de spalare. Solutia incepe efectiv sa curete la iesirea din pistolul de spalare daca concentratia agentului de curatare este peste 0.03 %. Dupa utilizare clatiti cu apa din abundenta pentru a indeparta orice posibile reziduuri. Compatibilitate: Inox, Sticla, Otel, PVDF, PP, PE, PVC, Fonta. Produsul nu se utilizeaza pe Aluminiu. Alte incompatibilitati cu alte materiale nu pot fi excluse. Testati produsul pe o suprafata mai mica inainte de folosirea definitiva daca nu sunteti sigur de efectele produsului. PRET: 10KG: 2.13EURO/KG, 25KG: 2.95EURO/KG.

CURATATOR SPRAY 129600, Curatator concentrat pentru aplicare cu sistem tip spray si cu sistem de spalare cu presiune mare, apa fierbinte sau jet de aburi avand aplicare in industria auto. Este un produs nepoluant cu aplicari multiple:
-spalare cu presiune mare
-curatarea autoturismelor si camioanelor
-curatarea tapiteriilor
-curatarea motoarelor
-curatarea suprafetelor mari
Datorita substantelor antistatice produsul se poate folosi la curatenia vehiculelor, motoarelor. Produsul poate fi aspirat direct de sistemul de spalare sau poate fi diluat in prealabil. Dupa utilizare clatiti cu apa din abundenta pentru a indeparta orice posibile reziduuri. Compatibilitate: Inox, Sticla, PVDF, PP, PE, PVC, Otel, Fonta. Produsul nu se utilizeaza pe Aluminiu. Alte incompatibilitati cu alte materiale nu pot fi excluse. Testati produsul pe o suprafata mai mica inainte de folosirea definitiva daca nu sunteti sigur de efectele produsului. PRET: 15KG: 1,70EURO/KG, 35KG: 1.63EURO/KG.

DEGRESANT MOTOARE UW 1001 80 00 00, Degresantul motoare UW 1001 este un produs activ concentrat folosit la curatare prin urmatoarele metode:
-proceduri de curatare prin imersie ;
-proceduri de curatare prin pulverizare:
-proceduri de curatare prin presiune;
-manual,folosind o laveta sau o pensula;
Degresantul motoare UW 1001 are:
-o mare performanta de curatare corespunzand standardelor armatei germane;
-contine componenti activi de prevenire a coroziunii la materialele sensibile la coroziune,chiar dupa clatirea acestora cu apa;
-are proprietati demulsificatoare; Reziduurile de ulei pot fi indepartate cu usurinta
Produsul se foloseste nediluat! Acest produs se utilizeaza numai pe suprafete uscate. Atentie: Reziduurile de ulei si degresant UW 1001 nu se vor deversa in pamant sau sisteme de canalizare! Compatibilitate: Aluminiu, Inox, Sticla, Faianta, Ceramica, metale neferoase. Curatatorul nu se poate utiliza pe plastic,in special Perspex. Alte incompatibilitati cu alte materiale nu pot fi excluse. Testati produsul pe o suprafata mai mica inainte de folosirea definitiva daca nu sunteti sigur de efectele produsului. PRET: 15KG 2.51EURO/KG, 35KG: 2.40EURO/KG, 200KG: 2.34EURO/KG

CURATATOR BITUM (GUDRON,ASFALT) 801004, Curatatorul bitum este destinat curatarii intense al suprafetelor autovehiculelor patate de bitum, gudron, asfalt. In timpul repararii soselelor. Curatatorul indeparteaza fara efort petele de bitum de pe tobe de esapament si alte suprafete cromate. Se poate folosi si cu sistem tip spray. Dupa folosirea acestui produs clatiti cu apa din abundenta pentru a elimina orice reziduuri! Acest produs se utilizeaza numai pe suprafete uscate, aplicarea se poate faca manual folosind o bucata de panza sau cu sistemul tip spray. Compatibilitate: Aluminiu, Inox, Sticla, Faianta, Ceramica, metale neferoase. Curatatorul nu se poate utiliza pe plastic, in special Perspex. Alte incompatibilitati cu alte materiale nu pot fi excluse. Testati produsul pe o suprafata mai mica inainte de folosirea definitiva daca nu sunteti sigur de efectele produsului. PRET: 15L: 3.01EURO/KG, 35L: 2.94EURO/KG.

SAMPON AUTO 80 50 00, Samponul auto este destinat curatirii autovehiculelor. Datorita componentilor sai acest produs este foarte concentrat si nu ataca finisarile masinilor. Are efect chiar si cu apa dura. Samponul auto poate fi folosit cand spalarea masinii se face manual. Samponul auto contine o combinatie speciala de detergenti care asigura o stralucire superioara a suprafetelor spalate cu acest produs. Samponul auto contine un parfum special care reduce mirosul rau al apei recirculate. Dupa folosirea acestui produs clatiti cu apa din abundenta pentru a elimina orice reziduuri! Dozare manuala in apa sau in rezervorul de sampon al masinii de spalat. Compatibilitate: Aluminiu, Inox, Sticla, Faianta, Ceramica, suprafete vopsite. Curatatorul nu se poate utiliza pe plastic,in special Perspex. Alte incompatibilitati cu alte materiale nu pot fi excluse. Testati produsul pe o suprafata mai mica inainte de folosirea definitiva daca nu sunteti sigur de efectele produsului. PRET: 15KG: 1.57EURO/KG, 35KG: 1.37EURO/KG.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu