marți, 9 februarie 2010

PRODUSE DESTINATE HORECA (hoteluri, restaurante, catering) - GASTRONOMIE


SOLUŢIE SPĂLAT VESELĂ MANUAL 000279, Soluţia pentru spălat veselă manual este un produs neutru concentrat folosit la îndepărtarea fără efort a reziduurilor, grăsimilor depuse pe farfurii, pahare şi altor tipuri de veselă precum şi la curăţarea echipamentelor din industria de procesare a cărnii şi alte domenii. Soluţia pentru spălat veselă manual se foloseşte atunci când persoana are contact direct cu produsul şi prestează curăţenie manuală. Soluţia pentru spălat veselă manual conţine o combinaţie specială de detergenţi care asigură o strălucire a suprafeţelor tratate cu aceasta după clătirea cu apă. După aplicare clătiţi cu apă din abundenţă pentru a îndepărta orice posibile reziduuri. Compatibilitatea: Aluminiu, Inox, Sticlă, Faianţă, Ceramică. Atenţie: Soluţia pentru spălat vaselă manual nu se poate folosi pe plastic, în special perspex. Alte incompatibilităţi cu alte materiale nu pot fi excluse. Testaţi produsul pe o suprafaţă mai mică înainte de folosirea definitivă dacă nu sunteţi sigur de efectele produsului. PRET: 5L: 2.15EURO/L.

SĂPUN LICHID ANTIBACTERIAN FĂRĂ MIROS 000819, Săpunul lichid antibacterian fără miros este un săpun lichid cu agenţi antibacterieni şi substanţe fără miros. Săpunul este folosit în special în industria alimentară, producătoare de vin, bere, producători de băuturi răcoritoare, carne şi procesarea cărnii. Săpunul lichid antibacterian fără miros este testat dermatologic, conţine substanţe de protecţie şi îngrijire a pielii, ajută la regenerarea pielii. Săpunul lichid antibacterian fără miros trebuie utilizat înainte de contactul cu alimentele. Puneţi o cantitate mică de săpun în palme şi pe braţe, spălaţi mâinile, iar apoi clătiţi cu apă din abundenţă. Recomandăm folosirea distribuitorului special de săpun WIGOL. Compatibilitate: Aluminiu, Inox, Sticlă, Ceramică. Atenţie: Săpunul lichid antibacterian fără miros nu se poate folosi pe cauciuc, plastic şi în special Perspex. Alte incompatibilităţi cu alte materiale nu pot fi excluse. Testaţi produsul pe o suprafaţă mai mică înainte de folosirea definitivă dacă nu sunteţi sigur de efectele produsului. PRET: 5KG: 2.15EURO/KG.

SAPUN LICHID ANTIBACTERIAN CU MIROS 000839, Sapunul lichid antibacterian cu miros este un sapun lichid cu agenti antibacterieni si substante mirositoare. Sapunul este folosit in special in domeniul sanitar, in catering,industrie si privat. Sapunul lichid antibacterian cu miros este testat dermatologic, contine substante de protectie si ingrijire a pielii, ajuta la regenerarea pielii. Sapunul Lichid antibacterian cu miros trebuie utilizat inainte de contactul cu alimente, in special la inceputul muncii si dupa pauza. Puneti o cantitate mica de sapun in palme si pe brate, spalati mainile, iar apoi clatiti cu apa din abundenta. Recomandam folosirea distribuitorului special de sapun WIGOL. Compatibilitate: Aluminiu, Inox, Sticla, Ceramica. Atentie: Sapunul Lichid antibacterian cu miros nu se poate folosi pe cauciuc, plastic si inspecial Perspex, s-ar putea sa se fisureze materialele. Pe linga acestea, alte incompatibilitati cu alte materiale nu pot fi excluse. Daca nu sinteti siguri de compatibilitatea produsului cu un anumit tip de material testati produsul pe o suprafata mica din acesta. PRET: 5KG: 2.42EURO/KG, 200KG: 2.15EURO/KG.

CURĂŢĂTOR UNIVERSAL CITRO 001045, Curăţătorul universal citro este un produs mediu alcalin concentrat, folosit la curăţenia universală în gastronomie, bucătărie, ind. de prelucrare a cărnii. Chiar şi în cantităţi mici ajută la curăţirea suprafeţelor afectate de murdărie. După clatirea cu apă suprafeţele devin lucioase. Se poate folosi chiar şi în combinaţie cu apă dură. Produsul se foloseşte pentru obţinerea unor suprafeţe fără pete. Dozare manuală în apă. După folosirea produsului clătiţi bine cu apă curată suprafeţele tratate cu acesta! Compatibilitate: Inox, Sticlă, Oţel, PVDF, PP, PE, PVC. În cazul aluminiului este recomandată testarea soluţiei pe o suprafaţă mică înainte de utilizarea ei. Alte incompatibilităţi cu alte materiale nu pot fi excluse. Testaţi produsul pe o suprafaţă mai mică înainte de folosirea definitivă dacă nu sunteţi sigur de efectele produsului. PRET: 5KG: 1.66EURO/KG, 15KG: 1.50EURO/KG.

SPULFIX PUDRĂ BP FĂRĂ CLOR 000087, Spulfix pudră BP este special folosit pentru îndepărtarea igienică, în siguranţă şi în profunzime a tuturor reziduurilor de hrană depuse în interiorul maşinilor de spălat veselă automate din sectorul industrial sau casnic. Spulfix pudră BP este un produs foarte concentrat,alcalin,fără clor,acţionează fără probleme în apă dură sau mai puţin dură şi fără să formeze spumă.Din cauza dezinfectanţilor speciali,produsul funcţionează împotriva tuturor tipurilor de bacterii.Una din proprietăţile remarcabile ale produsului este puterea lui de pătrundere în porii veselei asigurând o curăţare uniformă a acesteia. Spulfix pudră BP poate fi folosit pentru îndepărtarea fără efort a grăsimii, petelor de ruj, ouă, ceai sau cafea. Dozarea în rezervorul de dozare. Întâi puneţi două linguri cu vârf în camera de dozare. Adăugaţi încă o lingură de pudră daca apa este dură sau vasele sunt f. murdare. Spulfix pudră BP şi agentul de clătire sunt concepute pentru a forma împreună un sistem complet de spălare a veselei. Aceste produse asigură o strălucire superioară a veselei şi îndepărtarea tuturor petelor. După folosirea acestui produs clătiţi cu apă din abundenţă pentru a elimina orice reziduuri! Compatibilitatea: PVDF, PP, PE, PVC, Inox, Oţel, Sticlă, Ceramică. Atenţie: Spulfix pudră BP nu se poate folosi pe zinc sau fontă. Pe lângă aceasta,alte incompatibilităţi cu alte materiale nu pot fi excluse. Dacă nu sunteţi siguri de compatibilitatea produsului cu un anumit tip de material testaţi produsul pe o suprafaţă mică din acesta. PRET: 10KG: 2.40EURO/KG, 25KG: 2.27EURO/KG.

SPRAY STERIL 000555, Spray-ul steril este un produs de curăţare şi dezinfectare cu un miros plăcut. Se foloseşte pentru curăţenia suprafeţelor şi echipamentelor în saune, staţiuni climaterice, solarii şi alte domenii. Datorită componenţei sale, după aplicare suprafeţele rămân curate şi strălucitoare. De asemenea,în aer rămâne un parfum plăcut. Aplicaţi produsul nediluat pe suprafeţele care trebuie curăţate, ştergeţi cu o bucată de pânză până când suprafaţa este curată. Compatibilitate: Inox, Sticlă, Faianţă, Ceramică. Produsul nu se utilizează pe plastic, în special Perspex. La suprafeţe vopsite produsul trebuie testat înainte de folosirea lui definitivă. Alte incompatibilităţi cu alte materiale nu pot fi excluse. Testaţi produsul pe o suprafaţă mai mică înainte de folosirea definitivă daca nu sunteţi sigur de efectele produsului. PRET: 16 X 1L: 3.16EURO/L, 5L: 2.42EURO/L, 15L: 2.25EURO/L.

CURĂŢĂTOR KAPO 000917, Curăţătorul Kapo este un produs concentrat foarte puternic folosit la curăţenia în bucătării şi în industria de procesare a alimentelor. Curăţătorul Kapo este special conceput pt. a curăţa suprafeţe f. murdare (maşini, dispozitive şi instrumente), în special cele murdare de grăsimi (grătare, fripteuze, grill-uri, rotisoare). Curăţătorul Kapo conţine o combinaţie de detergenţi care asigură o curăţare foarte bună şi o lustruire a suprafeţelor după clătirea acestora cu apă. Curăţire manuală sau cu sistem tip spray. După folosirea acestui produs clătiţi cu apă din abundenţă pentru a elimina orice reziduuri! Compatibilitatea: PVDF, PP, PE, PVC, Inox, Oţel, Fontă, Sticlă. La suprafeţe vopsite este neapărat nevoie da a se testa compatabilitatea cu materialul! Atenţie: Curatatorul Kapo nu se poate folosi pe aluminiu sau suprafete feţe zincate. Alte incompatibilităţi cu alte materiale nu pot fi excluse. Testaţi produsul pe o suprafaţă mai mică înainte de folosirea definitivă dacă nu sunteţi sigur de efectele produsului. PRET: 15KG: 2.20EURO/KG, 1KG: 2.31EURO/KG.

CURATATOR PARDOSELI X 46 001207, Curatatorul de pardoseli este un produs concentrat folosit la indepartarea reziduurilor ca pete de apa, zgura si altor tipuri de pete de pe podele. Este indicat si pentru masinile de curatat cu apa pentru a indeparta si reziduurile dure de pe suprafete. Poate fi folosit si pentru pardoseli din gresie, pardoseli placate, dar in orice caz verificati compatibilitatea cu materialul. Produsul poate fi aspirat direct in sistemul de spalare sau poate fi dozat manual, folosind la curatare un burete sau o bucata de panza. Dupa utilizare clatiti cu apa din abundenta pentru a indeparta eventualele reziduuri ramase. Compatibilitate: Inox, Aluminiu, PVDF, PP, PE, PVC, ceramica, sticla. Produsul nu se utilizeaza pe marmura, otel, fonta, zinc. Alte incompatibilitati cu alte materiale nu pot fi excluse. Testati produsul pe o suprafata mai mica inainte de folosirea definitiva daca nu sunteti sigur de efectele produsului. PRET: 5KG: 2.26EURO/KG, 15KG: 2.08EURO/KG, 1KG: 2.37EURO/KG.

SPULFIX LICHID FARA CLOR 001247, Spulfix lichid fara clor este un produs decuratare igienica, in profunzime a vaselor si paharelor in masini de spalat vesela automate industriale si casnice. Spulfix lichid fara clor este un produs mediu alcalin,care poate fi folosit si in apa dura si in apa mai putin dura fara sa formeze spuma. Poate penetra cu usurinta porii materialului, asigurand o curatare uniforma a veselei. Poate fi folosit la indepartarea fara efort a petelor de ruj, oua, decolorari produse de cafea sau ceai. Adaugati produsul cu un sistem automat de dozare (releu de timp, control volumetric). Dupa utilizare clatiti cu apa din abundenta pentru a indeparta orice posibile reziduuri. Compatibilitate: Inox, Sticla, Ceramica, Faianta, PVDF, PP, PE, PVC, Fier, Fonta. Produsul nu se utilizeaza pe Aluminiu. Alte incompatibilitati cu alte materiale nu pot fi excluse. Testati produsul pe o suprafata mai mica inainte de folosirea definitiva daca nu sunteti sigur de efectele produsului. PRET: 15KG: 1.69EURO/KG, 40KG: 1.62EURO/KG.

WIGOLIN GALBEN TKB FOARTE PUTERNIC 001477, Wigolin Galben TKB este un curatator universal pentru suprafete. Wigolin Galben TKB contine componenti de protectie a pielii, se poate folosi la curatarea manuala. Wigolin Galben TKB este destinat spalarii:
• Suprafetelor lacuite
• Gresie / Faianta
• Masini
• Degresare de Metale
• Curatenia in incaperi.
Manual in apa de spalat sau cu dozatorul tip spray. Dupa aplicarea produsului, se lasa sa actioneze si se clateste cu apa din abundenta pentru a indeparta produsul! Compatibilitate: PVDF, PP, PE, PVC, Inox, Otel, Fonta, Sticla, Gresie, Faianta, Podele cu strat cauciucat. La aluminiu si la suprafete lacuite testati compatibilitatea pe o suprafata inainte de aplicarea produsului. Atentie: Wigolin Galben TKB nu se poate folosi pe suprafete zincate. Alte incompatibilitati cu alte materiale nu pot fi excluse. Testati produsul pe o suprafata mai mica inainte de folosirea definitiva daca nu sunteti sigur de efectele produsului. PRET: 5KG: 1.50EURO/KG, 15KG: 1.46EURO/KG, 1KG: 1.61EURO/KG.

CURATATOR INOX 302000, Curatatorul pentru inox este un produs activ concentrat folosit la indepartarea compusilor albuminei carbonate. Este folosit in industria alimentara, de prelucrare a carnii, pivnite de vinuri, berarii si fabrici de prelucrare a laptelui. Indeparteaza cu usurinta rugina, calciul, piatra de cazan, alte reziduuri. Curatatorul contine o combinatie speciala de detergenti care asigura o buna curatenie a obiectelor tratate cu acesta dupa clatirea cu apa. Aplicare manuala sau cu unitate spray. Dupa utilizare clatiti cu apa din abundenta pentru a indeparta orice posibile reziduuri. Compatibilitate: Inox, Sticla, Aluminiu, PVDF, PP, PE, PVC. Produsul nu se utilizeaza pe Otel, Zinc, Fonta, Marmura. Alte incompatibilitati cu alte materiale nu pot fi excluse. Testati produsul pe o suprafata mai mica inainte de folosirea definitiva daca nu sunteti sigur de efectele produsului. PRET: 15KG: 2.11EURO/KG, 40KG: 2.07EURO/KG, 260KG: 1.99EURO/KG.

CURATATOR INOX SPUMANT 302004, Curatatorul pentru inox cu spuma este un produs activ concentrat folosit la indepartarea petelor de var,apa,mici pete de rugina si alte reziduuri de pe obiecte din inox. Este folosit in industria alimentara, de prelucrare a carnii, pivnite de vinuri, berarii si fabrici de prelucrare a laptelui. Combina curatirea igienica cu stralucirea suprafetelor. Este indicat pentru curatirea cu sisteme de spumare. Curatatorul contine o combinatie speciala de detergenti care asigura o buna curatenie a obiectelor tratate cu acesta dupa clatirea cu apa. Aplicare manuala sau cu unitate spray. Dupa utilizare clatiti cu apa din abundenta pentru a indeparta orice posibile reziduuri. Compatibilitate: Inox, Sticla, Aluminiu, PVDF, PP, PE, PVC. Produsul nu se utilizeaza pe Otel, Fonta. Alte incompatibilitati cu alte materiale nu pot fi excluse. Testati produsul pe o suprafata mai mica inainte de folosirea definitiva daca nu sunteti sigur de efectele produsului. PRET: 15KG: 1.99EURO/KG, 40KG: 1.93EURO/KG.

SOLUTIE SPALARE VESELA MANUAL 608020, Solutia de spalat vesela manual este un produs neutru folosit la curatarea manuala a veselei, paharelor si altor ustensile din bucatarie. Solutia se poate utiliza atat in industria alimentara (abatoare, macelarii, brutarii), cat si in catering. Indeparteaza fara efort grasimea de pe toate suprafetele. De asemenea, este foarte bine tolerata de piele fiind recomandata atunci cand se presteaza curatirea manuala. Dozare manuala in apa. Dupa folosirea produsului se clateste cu apa din abundenta pentru a indeparta orice posibile reziduuri ! Compatibilitate: Inox, Sticla, Ceramica, Faianta, Aluminiu, Plastic. Alte incompatibilitati cu alte materiale nu pot fi excluse. Testati produsul pe o suprafata mai mica inainte de folosirea definitiva daca nu sunteti sigur de efectele produsului. PRET: 15KG: 1.40EURO/KG.

AGENT DE CLATIRE 608022, Agentul de clatire este un produs concentrat folosit la clatire in special la masinile de spalat vesela automate. Agentul de clatire contine o combinatie speciala de detergenti pentru a reduce tensiunea de suprafata si ajuta la grabirea procesului de uscare. Agentul de clatire se foloseste pentru a obtine suprafete curate, combinatia speciala de detergenti din componenta lui asigurand o stralucire suplimentara dupa clatirea suprafetelor cu apa. Adaugati produsul in sistemul de dozare automata (releu de timp, control volumetric). Compatibilitate: Inox, Sticla, Faianta, Ceramica, Faianta, Aluminiu. Produsul nu se utilizeaza pe plastic, in special Perspex. Alte incompatibilitati cu alte materiale nu pot fi excluse. Testati produsul pe o suprafata mai mica inainte de folosirea definitiva daca nu sunteti sigur de efectele produsului. PRET: 35KG: 2.73EURO/KG, 220KG: 2.66EURO/KG.

CURATATOR DE GEAMURI 608023, Curatatorul de geamuri se foloseste pentru curatenia generala si intensiva a geamurilor, usilor, faiantei. Este un produs necesar si esential in curatenia cladirilor si a locuintelor. Dupa aplicarea lui, datorita componentelor sale, se obtine o suprafata curata si stralucitoare. Dozare manuala in apa, folositi un burete, bucata de panza sau piele. Compatibilitate: Inox, Sticla, Faianta, Ceramica. Produsul nu se utilizeaza pe plastic, in special Perspex. Alte incompatibilitati cu alte materiale nu pot fi excluse. Testati produsul pe o suprafata mai mica inainte de folosirea definitiva daca nu sunteti sigur de efectele produsului. PRET: 15L: 1.90EURO/L, 30L: 1.84EURO/L. 1L: 2.01EURO/L.

SPÜLFIX LICHID SX 608026, Spülfix lichid SX este un curăţător destinat spălării igienice, în profunzime a veselei şi paharelor în maşini automate de spălat veselă industriale şi casnice. Spülfix lichid SX este un produs care functionează fără probleme în apă dură sau mai puţin dură fără să producă spumă. Datorită dezinfectanţilor speciali, produsul este activ împotriva tuturor bacteriilor. Una din particularităţile acestui produs este puterea lui de pătrundere, el penetrează porii materialului şi îndepărtează toate reziduurile. Poate fi folosit pentru îndepărtarea fără efort a petelor, grăsimilor, decolorărilor create de cafea sau ceai. După folosirea acestui produs clătiţi cu apă din abundenţă pentru a îndepărta orice reziduuri. În cazul clătirii insuficiente în “zonele moarte” ale echipamentelor, conductelor, sub diferite garnituri ale acestora se pot depune ioni de clor, ceea ce duce la creşterea valorii pH<7 cauzând găurire şi coroziune chiar şi la inox. Adaugaţi produsul în sistemul de dozare automată al maşinii de spălat veselă. Compatibilitate: PVDF, PP, PE, PVC, Sticlă, Inox, Ceramică. Produsul nu se utilizeaza pe oţel, fontă. Alte incompatibilităţi cu alte materiale nu pot fi excluse. Testaţi produsul pe o suprafaţă mai mică înainte de folosirea definitivă dacă nu sunteţi sigur de efectele produsului. PRET: 40KG: 1.61EURO/KG, 240KG: 1.54EURO/KG.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu